ORLANDO 4_Animal Kingdom (Mayıs 2011 ABD)


Discovery Island Trails :Girişte hemen kaşımıza çıkan ,o ünlü ağacın "Tree of a Life" çevresini gezerken kaplumbağlar, Afrika kirpileri, maymunlar, pelikanlar,pembe maymunlar size parka hoşgeldin diyor.
-It's Tough to be a Bug! : Pixar karakteri böceğin başrolünü oynadığı 3 boyutlu bir gösterim.3-10 yaş arasına hitap etse de yine de fena değildi.

-Flights of Wonder : Asia bölümünde ilk bu bölümde, üstü açık bir çadırda oturup; envai çeşit kuşların şovunu izleyebilirsiniz. Kartallardan , hırsız tavuklara, rengarenk papağanlardan, huysuz baykuşların eğitmenleri ile beraber interaktif şovlerı gerçekten büyüleyici.Kuşlara extra bir sempatim olmadığı halde beni etkiledi.

-Maharajah Jungle Trek: Yürüyerek gezdiğimiz bu eski tarihi alanda,egzotik hayvanlar; dev yarasalar, tapirler,aslanlar, kaplanlar ve özellikle ,beni en çok etkileyen ,Komodo Canavarlarını görebilirsiniz.

-Expedition Everest (Legend of Everest): Dışarıdan bakılınca cok sakin bir tren gibi gözüken bu roller coaster diğer parklardakiler kadar olmasa da, gayet hızlı.Özellikle karlı dağların arasından ,karanlıklardan geçerken ayrı bir heyecanlı oluyor.

 -Kilimanjaro Safaris: Bu parktaki en en en güzel bölüm! Üstü açık bir jeep ile Afrika savanlarında ilerleyip, gerekli yerlerde aracı durdurup;  zürafalar, filler, ceylanlar,su aygırlarını, çitaları çoluk çocuk doğal yaşam alanlarında gözlemleyebiliyoruz.Hayatımın ilk safarisi harikaydı.En önemlisi de bu hayvanların bildiğimiz anlamda "hayvanat bahçesi" içinde olmadıklarını bilmek en azından biraz daha rahatlatıcıydı.
-Wildlife Express Train ile bildiğimiz anlamda banliyö/köy trenin camları olmayan versiyonu ile yavaş yavaş serin serin Rafiki's Planet Watch a gidebilirsiniz.

- Dinoland: U.S.A da 65 milyon yıl öncesine gidip karanlıkta heyacanlı ve bazen biraz da korkutucu bir yolculuk.


-Finding Nemo-The Musical : Şimdiye kadar izlediğim en güzel müzikal! Tam anlamıyla büyülendim. Diğer çocuklar ile ağzım açık biçimde izledim :) (8 defa Lüküs Hayatı izlemiş biri olarak onun birinciliğini kimseye veriyor olmam lazım ama gerçekten bu apayrı bir şeydi)



-Festival of Lion King : Bu müzikaldeki danslar, dekor, çok kalabalık kadro ve renkler çok güzeldi.o coşkuyu tekrar yaşamak adına, vakit olursa birkaç kez daha izlenebilecek kadar güzeldi





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder